Uitnodiging ledenvergadering

23 mei 2016 14:00

Zoals al even kort aangekondigd op de website, zal a.s. vrijdag 27 mei de ledenvergadering plaatsvinden. De vergadering start om 20.00 uur. Wij willen u allen daarvoor hartelijk uitnodigen.

De notulen van de vorige ledenvergadering liggen vanaf 19.30 uur ter inzage. Niet alleen als lid bent u welkom, maar ook voor u als ouder/verzorger staat de deur open. Wat kunt u van deze avond verwachten? Naast dat we kort zullen terugkomen op de laatste vergadering, blikken we vooral vooruit. Er staat de komende jaren veel te gebeuren. Het is daarom van belang dat u op de hoogte bent van de plannen en uw stem laat gelden over de toekomst van uw club. Ook als ouder/verzorger, heeft u als vertegenwoordiger van uw kind, een hele stem. Legitimatie is voor de vergadering wel verplicht. Genoeg reden dus om aan te schuiven. Na het officiële gedeelte, zal er gelegenheid zijn om onder het genot van een drankje na te praten en te “verenigen”. Want dat is wie en wat we zijn; een vereniging met een gezamenlijke liefde voor het voetbal en een warm hart voor de kleuren rood en wit.

Hartelijke groet,
Bestuur VV Steenwijk