Bert Smit (52) overleden

5 mei 2017 9:00

VV Steenwijk bereikte donderdag 4 mei het trieste bericht dat Bert Smit helaas op 52-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van de verschrikkelijke ziekte kanker. Vanwege het overlijden van Bert Smit dragen zowel de spelers van VV Steenwijk 1, 2 en JO-19 rouwbanden tijdens de eerst volgende wedstrijd.

Bert Smit was geen onbekende binnen onze vereniging en heeft de nodige taken als vrijwilliger altijd met volle enthousiasme uitgevoerd. Zo was Bert onder andere leider, keepertrainer voor de jeugd en tevens ook voor de keepers van de 1e en 2e selectie. Daarnaast is hij ook vader van Paul Smit, keeper van JO-19 (A1).

Bij de eerste thuiswedstrijd tussen VV Steenwijk 1 en Dedemsvaart 1 zal er een minuut stilte gehouden worden en tevens zal er gespeeld worden met rouwbanden.

Aanstaande maandag 8 mei om 12:30 uur is er een herdenking bij Fredeshiem op de Bult. Degene die hierbij aanwezig willen zijn kunnen om 11:30 uur verzamelen bij VV Steenwijk en vervolgens zullen we met z'n allen vertrekken naar Fredeshiem.

Via deze weg willen we alle familie en naasten heel veel sterkte toewensen met dit grote verlies.

Namens het bestuur,
VV Steenwijk