Jeugdtoernooien 2017

10 mei 2017 20:15

18e jeugdtoernooi VV Steenwijk
25 mei Hemelvaartsdag gaan we weer beginnen met het 18e jeugdtoernooi. De speeldagen zijn donderdag 25 en zaterdag 27 mei.

Onder de 23
Zaterdag 10 juni beginnen we aan de 3e editie van het Louis Postma talenten toernooi.
Dit toernooi is opgedragen aan het in 2014 overleden clubicoon Louis Postma.

Deze dagen komen alle teams en elftallen van VV Steenwijk weer in actie. “we hebben dit jaar een naamsponsor gevonden voor het jeugdtoernooi en daar zijn we best trots op”, aldus Arjan Bosma. “Autofirst Kiekebelt is de komende 3 jaar verbonden als naamsponsor aan ons toernooi”. Deze sponsor is binnengehaald door de sponsorcommissie. “We zijn er ook weer in geslaagd om iedere speler een leuke herinnering mee te geven aan het eind van het toernooi namelijk een foto van zijn of haar team of elftal”, aldus Tineke Tuinstra “deze wordt mede mogelijk gemaakt Promomakerij, super!” “ Deze 2 dagen komen er ongeveer 70 teams en elftallen naar Sportpark De Nieuwe Gagels dus het belooft een gezellige bedoening te worden”, zegt Lammert Soer. Donderdag 25 mei gaat de bal om 9.00 uur rollen en is om 13.00 uur de prijsuitreiking. ’s Middags starten we dan weer om 13.30 uur en is de prijsuitreiking om 17.30 uur.

Onder de 23

Dit toernooi is opgedragen aan het in 2014 overleden clubicoon Louis Postma. 2 jaar gelden was de succesvolle 1e editie, met als winnaar MVV Alcides uit Meppel. Ook vorig jaar was het een succesvolle editie met als winnaar VV Hoogeveen die ook de beste speler van het toernooi afleverde, de prijs van de beste keeper kwam terecht bij Olde Veste 54. Bij beide edities waren er veel familieleden van de familie Postma aanwezig. De deelnemende ploegen zijn gastheer VV Steenwijk, Olde Veste, VV Hoogeveen, FC Oldemarkt, SC Emmeloord, VV Olyphia en Dio Oosterwolde. De organisatie is nog druk bezig om een laatste club aan dit 7-tal toe te voegen zodat er gespeeld kan worden in 2 poules van elk 4 teams. Naast de nummers 1,2 en 3 wordt er een wisselbeker uitgereikt aan de winnaar en tevens krijgt de beste speler en de beste keeper een mooie bokaal. De bal begint deze dag om 10.00 uur te rollen en om 16.00 uur is de prijsuitreiking. “We hopen op mooi weer en veel toeschouwers”, aldus Ralph Groenink.