Nieuwe sponsor voor de 4 F-teams

5 oktober 2017 14:00

De Vries Hofstede Bos en Tuin is sponsor van de F-voetballers (tegenwoordig onder de 9) van de voetbalvereniging Steenwijk. Deze onderneming is ontstaan door samenwerking van De Vries Tuin en Park met Hofstede Bos & Tuin in Staphorst.

De Vries is al meer dan tien jaar actief in Steenwijk met de verkoop en het onderhoud van tuin- en parkmachines. Vijf jaar geleden verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de Lange Baan 27D.

Om de klanten ook in de toekomst adequaat te kunnen blijven bedienen met een goede service, besloot Jeroen de Vries een intensieve samenwerking aan te gaan met Jan Hofstede van Hofstede Bos & Tuin in Staphorst.  Jeroen de Vries geeft samen met Jan Hofstede leiding aan deze nieuwe onderneming, waarbij Jeroen het aanspreekpunt in Steenwijk blijft.

Op de foto de vier F-teams van de v.v. Steenwijk, tegenwoordig JO9kids. Van links naar rechts sponsor Jan Hofstede, trainer van JO9-4 Erik Oosterhuis, begeleiderJO9-4 Marcel Tiemens, begeleider JO9-1 Robert Vaessen, hoofdtrainer JO9 Arno Kallenkoot, sponsor Jeroen de Vries. Verder: Joshua Veldhuizen, Rutger Beugelink, Davide Musicco, Sten Velner, Max Dolstra, Tygo Vaessen, Isaiah Warkor, Dani Heite, Thymo van Veen, Coen ten Berge, Bodi Wansinck, Iris Benning, Henk-Jan Sonneville, Niels Lindenburg, Joey Smit, Niek Halman, Tygo Kallenkoot, Kelvin Rahajän, Sven Moed, Rayviene Sebelon, Michelle de Lange, Lieuwe Vissinga, Margretha Tel, Cem Kampstra, Thijs Halman, David Tiemens, Tristen van Ommen, Denysha Lindt.

De kids waren allemaal aanwezig, enkele begeleiders en trainers ontbreken op de foto.