In memoriam: Oud-trainer Gerrit Abma overleden

4 december 2017 13:15

Vorige week is onze oud-trainer Gerrit Abma op 80-jarige leeftijd overleden. Gerrit Abma was trainer van onze club in de periode 1979-1983.

Hij was een warme persoonlijkheid, die niet alleen oog had voor de 1e selectie
( toen nog Hoofdklasse), maar ook voor de 2e selectie en de jeugd. Als hij na een wedstrijd de kantine binnenkwam, ging hij altijd eerst  even een praatje maken met de dames van de 1e-elftalspelers.
Een goede conditie stond hoog in het vaandel bij de Sneker voetbaltrainer, die ook een belangrijke rol speelde als bestuurslid bij de VVON.
Gisteren speelde ons 1e elftal met rouwbanden tegen Old Forward in Wilhelminaoord.
De begrafenis is woensdag 6 december. Wij zullen met een delegatie daarbij zijn om afscheid te nemen van deze bijzondere " voetbalman ".