Bericht naar aanleiding van uitkomst ledenvergadering!

31 mei 2016 8:45

Beste Rood-witters,

Onlangs heeft u een uitnodiging gehad voor de ledenvergadering van VV Steenwijk. Inmiddels heeft deze vergadering plaatsgevonden. Er is gestemd over een tweetal zaken.

Allereerst, zijn wij blij te kunnen melden dat Dick Helweg unaniem gekozen is tot nieuwe voorzitter. Wij wensen hem veel succes bij het vervullen van zijn nieuwe taak.

Wat tevens aan bod is geweest, is de jaarlijkse begroting. Daaruit is gebleken dat de opbrengst uit de ledenacties aanzienlijk achterblijft op de begroting. Eén van de oorzaken hiervan is de geringe deelname van de leden aan de najaars-en voorjaarsacties. Het structureel verhogen van de contributie om de begroting sluitend te maken, is niet hetgeen wat wij willen.

Aangezien het voor de toekomst van de club noodzakelijk is dat dit begrote bedrag via acties binnenkomt en wij de leden middels deze acties willen verenigen, hebben wij gemeend de leden te moeten stimuleren om deel te nemen door EUR 1,00 per actie/per maand/per lid te rekenen. Dit betekent dus in totaal EUR 2,00 per maand voor beide acties samen. Per jaar gaat het hier om een bedrag van EUR 24,00 per lid extra, naast de contributie.

Per actie, zal er dit jaar een goed haalbare doelstelling worden meegegeven. Bij deelname en het behalen van de doelstelling, zal er aan het einde van het jaar het berekende bedrag worden teruggestort naar uw rekening. Kortom; bij deelname aan beide acties, ontvangt u EUR 24,00 retour. Bij deelname aan één actie, ontvangt u EUR 12,00 retour. Bij geen deelname aan beide acties, ontvangt u geen bedrag retour. Dit voorstel is tijdens de vergadering door de leden aangenomen en zal ingaan vanaf het nieuwe voetbalseizoen.

Wij vertrouwen er op, u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groeten,
namens het bestuur