JO13-2 sluit 1e seizoenshelft af met bowlen in Tuk

16 december 2017 11:45

Zaterdag 9 december ging de jo13-2 ondanks de afgelaste wedstrijd toch nog “ballen”. Dit keer was het overdekt in Bowling en Racketcentrum Tuk.

Als afsluiting van een uitstekende 1e seizoenshelft had de staf dit teamuitje georganiseerd. Het mag gezegd worden: 9 wedstrijden gespeeld en op karakter en met soms erg goed spel werden er 6 gewonnen en slechts 3 verloren.

De groep werd verdeeld over twee banen. De hilariteit was groot als er weer eens iemand de bal twee keer in de goot had gerold en er 0 punten op het scorebord kwam te staan. Er ontstond een spannende strijd tussen Jarno en Sam die uiteindelijk in een gelijk aantal punten eindigde. Na een spannend uurtje bowlen was uiteindelijk iedereen winnaar.
Daarna werd de club nog getrakteerd op een patatje en snack en een drankje om de dorst te lessen.
Al met al een geslaagde middag voor de jongens en meiden van de jo13-2 . Op naar de voorjaarscompetitie!