MAX Machinery, nieuwe hoofdsponsor

11 september 2016 21:00

3 jaar lang heeft Max Machinery zich verbonden aan VV Steenwijk. De jongste ondernemer van Steenwijk sponsort de oudste voetbalvereniging van Steenwijk!

Nieuwe hoofdsponsor VV Steenwijk

Na 3 jaar hoofdsponsorschap van Bakker Bart en Puur heeft VV Steenwijk een nieuwe sponsor voor het vlaggenschip.

De komende 3 jaar lopen de spelers van het 1e elftal in de shirts van Max Machinery, Global Trader of Heavy Equipment. Het jongste bedrijf van Steenwijk sponsort de oudste voetbalclub van Steenwijk.

MAX Machinery is een wereldwijde leverancier van nieuwe en gebruikte bouwmachines. De meeste van hun afnemers zijn gevestigd in Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Afrika. Aan de Dolderweg worden de machines verkoop klaar gemaakt met eigen monteurs en vervolgens over bijna de gehele wereld uitgeleverd.

“Ik heb bewust gekozen om VV Steenwijk te sponsoren” aldus eigenaar Sergei Maximov, “ ons doel van deze sponsoring is het levend houden van onze stad Steenwijk. Verenigingen als VV Steenwijk dragen daar positief aan bij. Natuurlijk is de behoefte voor sponsors bij andere clubs ook groot maar de benadering van de roodwitters stond mij als ondernemer aan”.

Een levendig verenigingsleven is voor een stad een belangrijk goed. Het versterkt de uitstraling en aantrekkingskracht van een stad en dat is volgens Maximov weer goed voor de uitstraling van bedrijven. Het is duidelijk dat Max Machinery niet sponsort om nieuwe klanten te krijgen via VV Steenwijk “ sponsoring op amateurniveau is primair bedoeld om de clubs financieel te steunen in hun dagelijkse exploitatie. Ik zie dat deze club de financiële zaken op orde heeft en hun toekomstplannen zijn verfrissend ambitieus”.

Met het lopende Masterplan heeft VV Steenwijk de ambitie de kosten verder te reduceren door te investeren in zonnepanelen, isolatie van het gebouw en updaten van de gebouwen qua uitstraling en comfort. “ Het sponsorgeld wordt bijv. niet besteed aan selectiespelers, die komen uit eigen jeugd en generieke aanwas. De kosten van trainers, materialen en overige zaken wordt uit de opbrengsten van contributie, kantine en acties opgehoest, een degelijke exploitatie wat mij betreft”.

Sergei Maximov is een ondernemer pur sang en (h)erkent de solide bedrijfsvoering van VV Steenwijk. Het opknappen, onderhouden en verbeteren van 2e hands bouwmachines zit in zijn bloed en met die kennis én een gezonde neus voor zakendoen heeft dat geen windeieren gelegd. De locatie aan de Dolderweg  ziet er spic en span uit met frisse kleuren en keurige afwerking. De professionaliteit straalt er van af en aan het aantal uitgestalde machines te zien doet Max Machinery goede zaken. Solide ondernemer steunt een solide club!

Bent u nieuwsgierig naar Max machinery? Kijk dan ’s op www.maxmachinery.nl en www.facebook.com/MaxMachinery

Max Machinery, Global Trader of Heavy Equipment, is sinds kort gevestigd aan de Dolderweg 44 te Steenwijk.