Steenwijk 3 naar Engeland in mei.

8 januari 2022 15:15

In mei, van dit jaar, reizen de mannen van het derde van VV Steenwijk 🔴⚪ af naar Engeland om daar een voetbalwedstrijd te spelen tegen North Shield Select in het Darren Persson Stadium. Het gaat hierbij om een wedstrijd ter nagedachtenis aan Frankie Sherwood die in 2018 op vierjarige leeftijd de strijd tegen neuroblastoom verloor. De opbrengst van deze wedstrijd gaat naar de Frankie Sherwood Foundation en de KiKa stichting t.b.v. o.a. onderzoek naar kinderkanker. Door gebruik te maken van onderstaande link, kun jij ook bijdragen door te doneren.
Bij voorbaat dank voor je donatie! Namens Teddy Helweg, Bas Koolen, Wibo Brandsma, Jeroen Dingerdis, Albert Dolstra, Dawn Laidler en Michael Laidler.