VV Steenwijk en hoofdtrainer Guido Broers na dit seizoen uit elkaar - VV Steenwijk

VV Steenwijk en hoofdtrainer Guido Broers na dit seizoen uit elkaar

VV Steenwijk en hoofdtrainer Guido Broers na dit seizoen uit elkaar

16 december 2022 13:15


VV Steenwijk en Guido Broers hebben in goed overleg besloten om na het huidige seizoen uit elkaar te gaan. Zo komt er na één jaar een einde aan de samenwerking tussen club en hoofdtrainer.

Voor Broers (58) was Steenwijk zijn tweede klus als eindverantwoordelijke in het amateurvoetbal. Daarvoor stond de Meppeler aan het roer bij IJhorst, waarmee hij in juni naar de vierde klasse promoveerde.

Daarna maakte Broers de stap naar VV Steenwijk, de club waar hij eerder zijn stage voor zijn UEFA-B-diploma voltooide. Beide partijen hebben echter geconstateerd ‘dat het jasje minder goed past dan verwacht’. Donderdagavond is de spelersgroep ingelicht over het besluit.

Broers, die bij VV Steenwijk geassisteerd wordt door Henk Akkerman en Ronny Venema, is 100 procent gemotiveerd om het seizoen af te maken. De club staat momenteel tweede in de vijfde klasse G en hoopt de stap naar de vierde klasse te zetten.

,,Mijn ambities en winnaarsmentaliteit matchen voor de lange termijn niet met wat Steenwijk wil, en dat is jammer”, zegt Broers.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!