VV Steenwijk steunt Rutger’s actie voor onderzoek naar oorzaak van leukemie! - VV Steenwijk

VV Steenwijk steunt Rutger’s actie voor onderzoek naar oorzaak van leukemie!

VV Steenwijk steunt Rutger’s actie voor onderzoek naar oorzaak van leukemie!

4 februari 2023 19:30


In mei 2022 reisden 16 Rood Witters af naar Engeland voor de Frankie Memorial Match. Een benefietwedstrijd voor de onderzoek naar kinderkanker. De mannen reisden niet af met lege handen maar konden na afloop een mooie donatie doen aan het goede doel. Met het inzamelen van de gelden is niet alleen gedacht aan de stichting van Frankie Sherwood maar ook aan de goede doelen in Nederland.

Afgelopen zaterdag hebben Albert Dolstra en Jeroen Dingerdis weer een cheque mogen overhandigen. De cheque werd uitgereikt aan Rutger Koolma. Rutger staat zelf onder behandeling voor leukemie. Ondanks het ziek zijn zet hij zich in om geld in te zamelen voor het onderzoek naar de oorzaak van leukemie in de hoop dat er in de toekomst goede behandeling en genezing mogelijk is.

Rutger vertelde in de bestuurskamer bij VV Steenwijk een indrukwekkend verhaal over zijn behandeling en toonde daarbij zijn kanjerketting. De kanjerketting is een kralenketting, bij elke behandeling die wordt ondergaan ontvang het kind een bijbehorende kraal voor de ketting. Rutgers ketting heeft inmiddels een enorme lengte en zal nog langer worden.

Na dit indrukwekkende verhaal was het tijd om Rutger en zijn ouders te verrassen met de donatie. Aan het bedrag wat is gedoneerd zit een mooi verhaal. In Engeland speelde iedereen met het rugnummer 4 ter nagedachtenis aan Frankie die op 4 jarige leeftijd de strijd verloor. Met de 4 in gedachte werd er een cheque overhandigd met een waarde van € 444,44.

Rutger zijn streven is om € 5000,00 in te zamelen en wij hopen dat deze bijdrage zal helpen dit doel te halen. Ook doneren? Kijk op https://www.maximaalinactie.nl/fundraisers/anne-koolma-van-dorsser?locale=en

Rutger2.jpg   Rutger1.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!