Vacatures seizoen 2019&2020

Websitebeheer

20-09-2018

Webmaster (technische ondersteuning)

VV Steenwijk beschikt sinds kort over een nieuwe website. Deze website beheren wij met een 3-tal mensen.
Het advies is om deze functie te vervullen met meerdere mensen, zodat we het werk wat kunnen verdelen.

In de functie van webmaster(s) heb je support van onze commissie "communicatie", verantwoordelijk bestuurslid Klaas Busscher.
Het grootste deel van onze werkzaamheden bestaat uit het plaatsen op de website van de algemene stukjes namens het bestuur en (kader)leden.

Wij zoeken op dit moment ondersteuning technische ondersteuning voor verdere inrichting van de website en met name de technische ondersteuning cms systeem, ontwikkeling van een nieuwsbrief en veel enthousiastme.

Wat verwachten wij:

Interesse voor websites en ontwikkelingen op IT-gebied
- Wat tijd gedurende de dag om snel stukjes te kunnen plaatsen of te reageren op vragen
- Gemiddeld genomen ben je 1 á 2 uur per week kwijt, maar wel met hogere pieken aan het begin van het seizoen

Wat bieden wij?

• Ontwikkeling en ervaring op doen met een CMS Systeem.
  • Onderdeel uitmaken van het team communicatie.
  • Toegang om de website van VV Steenwijk te kunnen beheren en te vullen.
Als je interesse in deze functie hebt, neem dan snel contact met ons op.

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder

* = verplicht
Vacature Titel
Websitebeheer Webmaster (technische ondersteuning)
Sponsorcommissie Bal en Wedstrijdsponsor
Barmedewerker Meld je aan als vrijwilliger!