Vacatures seizoen 2019&2020

25-05-2019

Bal en Wedstrijdsponsor

Vacature Werver Bal- en Wedstrijdsponsor

De sponsorcommissie is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger, die vv Steenwijk een warm hart toedraagt en dit kan uitdragen naar potentiële partners en sponsors.

Over de sponsorcommissie
De sponsorcommissie is een van de commissies die deel uitmaakt van vv Steenwijk en bestaat uit Lianne Dolstra, Gerrit Oosterhuis en Sandra Vos. De commissie is met een duidelijk plan bezig om (nieuwe) sponsoren aan de club te binden. De sponsorcommissie is een dynamisch en enthousiast team, dat graag zaken wil doen, waar beide partijen beter van worden.

Onze aanpak is nauw verbonden met het clubbeleid. Waarbij “verenigen” het hoogste doel is. Wij zijn van mening dat een sponsor naast geven ook moet krijgen, net als onze leden. Echt samenwerken dus! Het beleid is gericht op 5 kernwaarden gebonden in de “schijf van vijf” Openheid, Degelijkheid, Plezier, Respect en Flair.

Takenpakket:

We zoeken een sponsorcommissielid,  die het leuk vind om voor onze thuiswedstrijden een wedstrijd/bal sponsor te genereren. Dit zijn per seizoen gemiddeld 15 wedstrijden.
Hierbij zijn de volgende werkzaamheden van toepassing:

-      Contact leggen met bedrijven.

-      Pr stukje maken voor Facebook en omroeper van vv Steenwijk.

-      Ontvangst sponsor tijdens de wedstrijd.

-      Deelname maandelijkse vergadering van de sponsorcommissie.

Wij zijn op zoek naar een gezellig en gemotiveerd commissielid, die zich goed kan vinden in het volgende profiel:

•Je hebt kennis van en enthousiasme voor de club.

•Je hebt oog voor de positie van bedrijven en organisaties in het kader van maatschappelijk ondernemen.

•Je legt gemakkelijk contacten met bedrijven en instellingen.

•Je hebt gevoel voor wederzijds belang van bedrijven/instellingen en vv Steenwijk.

Verder bezit je de volgende eigenschappen:

•Je kunt goed samenwerken.

•Je hebt overtuigingskracht en een goed inlevingsvermogen.

•Je bent commercieel en beschikt eventueel over een leuk netwerk binnen de regio Steenwijk
•Je beschikt over goede sociale vaardigheden en bent assertief

•Je bent representatief en enthousiast

Tijdbelasting

Gemiddeld 1 tot 2 uur per week.

Interesse?

Is deze vrijwilligersfunctie iets voor jou? Neem dan contact op met Gerrit Oosterhuis (bestuurslid sponsorcommissie), gerritoosterhuis@vvsteenwijk.nlof 06-21800812.

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder

* = verplicht
Vacature Titel
Websitebeheer Webmaster (technische ondersteuning)
Sponsorcommissie Bal en Wedstrijdsponsor
Barmedewerker Meld je aan als vrijwilliger!