corona

Geen wedstrijden en trainingen, geen bar-inkomsten

De gevolgen van de corona crisis raakt ons allemaal hard.  Het bestuur van vv Steenwijk spreekt langs deze weg ook haar bewondering uit naar iedereen die in de huidige omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis of op het werk is. Het welzijn van familie, vrienden, collega’s, gaat voor alles.

Het complex is op dit moment volledig afgesloten op last van de gemeente. Voor u als lid van vv Steenwijk houdt dit helaas ook in dat er voorlopig geen enkele voetbalactiviteit plaats vindt op ons complex. U kunt het sportpark ook niet (meer) betreden voor het oud papier.

Wij kunnen niet overzien hoelang deze situatie zal gaan duren, maar de gevolgen voor de vereniging zijn merkbaar.
Er is nog veel onduidelijk; wordt de competitie nog hervat, zo ja wanneer. De tijd zal het uitwijzen en uiteraard volgen wij de maatregelen van de overheid en de programmering van de KNVB. In ieder geval zijn in de avond4daagse, pinksterkamp en de toernooien afgelast.

Ondanks de volledige stop op de voetbalactiviteiten lopen alle verplichtingen gewoon door, maar staan daar voor de club veel minder inkomsten tegenover.  Begin april zal er weer een contributierun plaatsvinden. We realiseren ons daarbij dat we niet een tegenprestatie in de vorm van trainingen en wedstrijden hebben kunnen leveren.  De huidige onzekerheid is echter een factor die wij niet in de hand hebben, maar wij willen wel de garantie kunnen geven dat wij in de nabije toekomst nog steeds kunnen voetballen bij VV Steenwijk. Deze coronacrisis is een vorm van overmacht die niemand had kunnen voorzien en treft ons hard. Uw bijdrage is daarbij cruciaal.

Mocht het zo zijn dat wij als vereniging gebruik kunnen maken van noodplannen, waardoor we financiële tegemoetkomingen ontvangen dan zullen wij aan het eind van het seizoen bekijken in hoeverre restitutie van een deel van de contributie verantwoord is.

Mocht u vragen hebben over de inhoud van de brief dan kunt u die mailen naar secretaris@vvsteenwijk.nl

Bestuur VV Steenwijk