Aanvullende regels Covid-19 eind september 2020

Aanvullende Coronaregels vv Steenwijk d.d. 30 september 2020

Hieronder worden, t.o.v. de eerder vastgestelde maatregelen, aanvullende richtlijnen beschreven

Mini kids
Als ouder/verzorger/begeleider heb je geen toegang tot de sportlocatie. Dit betekent dat de kinderen in hun sporttenue bij de ingang van de sportlocatie door de club worden opgevangen en begeleid naar het sportveld. Na afloop kunnen de kinderen hier weer worden gehaald.

Pupillen en junioren
Als ouder/verzorger/begeleider heb je momenteel geen toegang tot de sportlocatie. Kinderen kunnen bij de ingang van de sportlocatie worden gebracht en gehaald. Bij uitwedstrijden: Chauffeurs vallen onder ‘teambegeleiding’ en mogen de wedstrijd bekijken. Beperk het aantal chauffeurs tot het noodzakelijke.

Selectie (1e en 2e elftal) en senioren
De regels omtrent corona zijn aangescherpt wat naast de gebruikelijke 1,5m etc, voornamelijk betekent dat er geen publiek bij wedstrijden aanwezig mag zijn en de kantine dicht zal blijven. Dit houdt in dat toeschouwers geen toegang zullen hebben tot ons sportpark - wij zullen het toegangshek dicht houden komende zondag!

Indien het hek gesloten is en toegang tot het park noodzakelijk, bel dan het 06 nummer dat bij het hek zichtbaar is. Het verzoek is tevens om zoveel mogelijk buiten het hek te verzamelen indien er uit gespeeld wordt

Buiten spelers zijn alleen mensen met een functie welkom (zoals trainers, leiders, scheidsrechters, verzorgers, grensrechters). Geblesseerde teamgenoten en de pers zijn ook welkom