Deze zes Nederlanders maakten een prachtige transfer naar de Ligue 1

1 augustus 2021 18:00  De voorbereidingen lopen op het einde en dat betekent dat we bijna weer kunnen gaan genieten van het nieuwe seizoen. In Frankrijk wordt het extra interessant, want in de Ligue 1 zijn er liefst zes nieuwe Nederlanders te bewonderen. Bij welke clubs zijn zij te bewonderen en wat is hun perspectief? meer »

Samenvatting VfB Stuttgart - FC Barcelona (0-3)

1 augustus 2021 12:00  Ronald Koeman zal tevreden terugkijken op de oefenwedstrijd tegen VfB Stuttgart. FC Barcelona speelde onder aanvoering van veel talenten en Nederlanders Frenkie de Jong en Memphis Depay een prima pot. Er werd, mede door een prachtig doelpunt van Memphis, met 0-3 gewonnen. meer »

Deze talenten hopen op een doorbraak bij Feyenoord

1 augustus 2021 11:00  De voorbereiding op het nieuwe seizoen is in volle gang en daarin krijgen bij de Nederlandse topclubs talenten de kans om zich te bewijzen. Welke jongens zitten dicht tegen het eerste aan en mogen dromen van een doorbraak? Bij Feyenoord maken de volgende vijf talenten indruk. meer »

Samenvatting RB Leipzig - Ajax (1-1)

31 juli 2021 20:58  Het nieuwe seizoen komt steeds dichterbij voor Ajax en dus raakt de ploeg steeds meer compleet. Tegen RB Leipzig waren vrijwel alle internationals er weer bij en zij hielpen de Amsterdammers al snel aan de voorsprong dankzij Dusan Tadic. Uiteindelijk werd de voorsprong echter nog uit handen gegeven. meer »

Deze talenten hopen op een doorbraak bij Ajax

31 juli 2021 12:03  De voorbereiding op het nieuwe seizoen is in volle gang en daarin krijgen bij de Nederlandse topclubs talenten de kans om zich te bewijzen. Welke jongens zitten dicht tegen het eerste aan en mogen dromen van een doorbraak? Bij Ajax maken de volgende vijf talenten indruk. meer »

Deze oefenwedstrijden maken je weekend extra leuk

31 juli 2021 7:00  Het is weer weekend en omdat het nieuwe seizoen nog niet officieel begonnen is, is het voor de voetballiefhebbers toch een beetje behelpen met oefenwedstrijden. Dit weekend staan er echter wel een aantal erg aantrekkelijke oefenwedstrijden op de rol: zo spelen  Ajax en AZ tegen prestigieuze Duitse tegenstanders en nemen ploegen uit de Eredivisie het alvast tegen elkaar op. meer »