vvSteenwijk VR-1 wint Folkert Munstermantoernooi

17 juni 14:30  Ons VR1-team heeft afgelopen weekend het Folkert Munsterman-toernooi gewonnen. Een mooie prestatie. Tijdens de poulewedstrijden ging het nog moeizaam, maar de halve finale ( 2-2) werd na strafschoppen gewonnen. In de finale vervulde keepster Rilana Titapasanea een hoofdrol door maar liefst 3 strafschoppen te stoppen. Zo werd VR-1 kampioen. Gefeliciteerd!

42x gelezen

Concept teamindeling jeugd

31 mei 11:30  Beste speler/ouder/verzorger, Het einde van het huidige voetbalseizoen is bijna daar. Tijd om ook richting volgend seizoen te kijken. In de onderstaand bericht meer info over de concept teamindeling voor het seizoen 2024/2025.meer »

187x gelezen

ST'd 'Olde veste '54 / vvSteenwijk MO-13 kampioen

25 mei 13:15  Vandaag werd MO-13 kampioen door met 3-1 te winnen van vv Heerenveen MO13-1. Dat was genoeg om kampioen te worden. Een geweldige prestatie. Complimenten en felicitaties voor speelsters en staf.

60x gelezen

Jan Brassien Old Stars WF-toernooi groot succes

25 mei 13:00  Een geweldige dag, afgelopen vrijdag op sportpark De Nieuwe Gagels. Het Jan Brassien Old Stars WF-toernooi met maar liefst 16 teams. De organisatie was in handen van de groep WF, vrijwilligers en bestuur vvSteenwijk. De aftrap werd verricht door Jan Brassien jr. en de prijsuitreiking door de oudste kleinzoon Thomas Baake, die mooie woorden sprak na afloop. " Opa zou heel blij en enorm trots op jullie zijn geweest " FC Driebergen werd nr. 1 van de winnaarspoule. Dit team en de andere poulewinnaars kregen een mooie bal. Asser Boys ontving van de Nationale Ouderenbond een mooi T-shirt. Dit team deed voor het eerst mee. Een prachtig toernooi, sportief verlopen en mooi dat de familie Brassien aanwezig was. Zij hebben enorm genoten hadden veel waardering voor de organisatie en inzet van vvSteenwijk. Een voetbaldag om in te lijsten. Voor een volledig verslag zie www.dekopvan.nl De foto is van Hilda Knol

61x gelezen

Koppel klaverjassen ter afsluiting van het seizoen

23 mei 8:45  Op vrijdag 31 mei organiseert de supportersvereniging een koppel klaverjasavond ter afsluiting van het seizoen. Aanvang om 20:00 uur. Om mee te doen kun je als koppel vóór 31 mei aanmelden bij Jeroen Draaisma via 06-28128008. Inschrijfgeld €8,- per koppel en er zijn mooie waardebonnen te winnen! Iedereen is welkom!meer »

20x gelezen

Koop of verleng je seizoenskaart van SC Heerenveen en verdien geld voor VV Steenwijk!

9 mei 12:15  Als Sportief Partner van SC Heerenveen hebben wij een unieke actie! Verleng of koop een seizoenkaart van SC Heerenveen en verdien €10,- per seizoenkaart voor de club!meer »

57x gelezen