Mini-Kids in nieuwe shirtjes

26 september 14:15  Prachtige nieuwe shirtjes voor onze MiniKids. Elke zaterdagmorgen hebben ze samen veel plezier!

VR-1 in prachtige nieuwe shirts

26 september 14:15  Ook ons VR-1-team heeft mooie nieuwe shirts.

Kaartenactie vv Heerenveen - PSV op 9 oktober 2022

20 september 19:15  Als Sportief Partners van SC Heerenveen kunnen wij iedereen de mogelijkheid bieden om kaarten te kopen voor de wedstrijd Heerenveen - PSV. Kaarten kosten € 10,- per stuk! Voor elke verkochte kaart ontvangt vv Steenwijk € 2,- als kick-back, dus je ondersteunt ook onze eigen clubkas hiermee. meer »

Informatie over penaltybokaal en pupil van de week

19 september 20:45  Ook dit seizoen is er weer een penaltybokaal en bij elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal is er een Pupil van de Week.meer »

Ook vv Steenwijk neemt deel aan de Rabo CLubSupport 2022!

7 september 21:30  Wij willen een ieder die vv Steenwijk een warm hart toedraagt om op ons te stemmen. Alle leden van de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland op ons stemmen, dit gedurende de periode van 5 t/m 27 september. meer »

Jeugdleden vvSteenwijk en MHC bij Herdenking 15 augustus 1945

16 augustus 15:15  Jade Troost, Dani Spit, Jordi Dingerdis en Finette Holtrop (MHC) waren afgelopen maandag aanwezig bij de Herdenking. Een indrukwekkende en emotionele herdenking. Zij legden samen met Ronald Lepez een krans bij het monument. Er was veel aandacht en waardering voor hun aanwezigheid. Hun aanwezigheid was een initiatief van Ronald Lepez (65) , oud-voetballer van vv Steenwijk (hij voetbalde daar tussen 1981 en 1984). „Tijdens de Japanse bezetting van Indonesië zijn er ook veel jeugdige sporters omgekomen. Mooi en heel belangrijk dat onze jeugd dan aanwezig is om hen te gedenken. Ook in Indonesië zullen jeugdvoetballers bloemen leggen bij een monument daar’’, zegt Ronald. Hij en zijn echtgenote Barbara zijn na een periode van twaalf jaren terug in Nederland. Direct bij terugkomst in Nederland liet Ronald weten enorm graag een bijdrage te leveren aan de Indië Herdenking in Steenwijk. Dat is hem dus gelukt. “En volgend jaar gaan we het weer doen. De jeugd hoort bij de herdenking.” Hopelijk het begin van een mooie traditie!