Home

Home

Geen beperkingen voor voetballers en publiek langs de velden, 25 september 2021

Gisteren, 16 september 9:00  Trainen en voetballen zonder beperkingen kon gelukkig al een tijdje, maar vanaf 25 september kunnen ook supporters weer zonder beperkingen langs de lijn staan. Tot nu toe gold dat er 1,5 meter afstand gehouden moest worden. Dat is straks niet meer nodig. Ook gelden er geen maximum aantallen voor het bezoeken van wedstrijden. Op 25 september start voor bijna alle voetballers het competitievoetbal. We kijken er enorm naar uit dit te beleven zoals we dat het liefst doen: met supporters langs de lijn en op de tribunes! Coronatoegangsbewijs voor kantines Sportkantines vallen onder regelingen zoals die gelden voor de horeca. Afstand houden hoeft niet meer vanaf 25 september en ook geldt er dan geen maximum aantal bezoekers meer. Kantines kunnen dus weer volledig open. Bezoekers vanaf 13 jaar moeten wel een coronatoegangsbewijs tonen. We realiseren ons dat dit de nodige vragen oproept, bijvoorbeeld als het gaat om handhaving en controle. Samen met NOC*NSF gaan we de komende tijd werken aan antwoorden op de verschillende vragen die leven, aangepaste protocollen, tips en goede voorbeelden. Gelukkig hebben we eerder deze coronacrisis gezien dat het verenigingsleven zeer vindingrijk is en gezamenlijk komt tot pragmatische oplossingen. We gaan ervan uit dat we ook nu een modus gaan vinden om goed om te gaan met de huidige situatie. Opleidingen en cursussen Alle KNVB-opleidingen en -cursussen gaan dit seizoen weer van start. We zijn er blij mee na een seizoen van stilstand weer vooruitgang te kunnen boeken. Te beginnen met het wegwerken van achterstanden, maar ook met het starten van nieuwe opleidingen en cursussen. Zodat we trainers, scheidsrechters en bestuurders weer op kunnen leiden en zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Bron: KNVB

5x gelezen

Najaarsvergadering 24 september 2021

12 september 7:15  Najaarsvergadering: 24 september 2021, 19.30 uur 1 Opening 2 Ingekomen stukken 3 Notulen vorige ledenvergadering 4 Financiële Resultaten seizoen 20/21 5 Bevindingen kascontrole 6 Vaststellen kascommissie 7 Jubilarissen 8 Pauze 9 Terugblik afgelopen seizoen: Terreinen en Gebouwen Jeugd Senioren 10 Vacatures bestuur: a. Secretaris b. Communicatie c. Voetbalzaken d. Gebouw en terreinen Belangstellenden kunnen zich tot een uur voor de vergadering melden bij een van de Bestuursleden 11 110 jarig jubileum 2022 12 Rondvraag 13 Sluiting.

32x gelezen

Anne van der Meulen-tribune onthuld. Een prachtig eerbetoon!

1 september 18:45  Op woensdagavond 8 september werd de ' Anne van der Meulen-tribune ' onthuld . Een fraai en welverdiend eerbetoon aan een echte Roodwitter. De foto's zijn van Sieb van der Laan!meer »

127x gelezen

Voorbereiding Steenwijk 1 en 2 ( onder voorbehoud!)

31 juli 17:00  Hierbij een overzicht van de voorbereiding van Steenwijk 1 en 2. Wel onder voorbehoud. Trainingstijden zijn nog niet definitief Nog toegevoegd: Woensdag 8 september, 19.00u. : vvSteenwijk 1 - sv Oosterwolde 1meer »

215x gelezen

Teamindeling jeugd, seizoen 2021-2022

26 juni 11:45  Hierbij de teamdeling van onze jeugdteams voor het nieuwe voetbalseizoen, 2021-2022!meer »

322x gelezen

Incasso contributie

22 juni 19:00  Het heeft even geduurd, maar van de contributie over de maanden april, mei en juni wordt eerdaags de incasso uitgevoerd. Niet alleen de ziekte van Ronald is debet aan deze vertraging, maar ook enig onduidelijk handelen van de bank speelde een rol. Van de maandbetalers wordt deze maand drie keer het maandbedrag afgeschreven. Voor de kwartaalbetalers blijft eenmalig het kwartaal-bedrag. Nogmaals onze verontschuldigingen voor het ongemak, maar wij rekenen op uw begrip en medewerking.

76x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!