MiniKids genieten van training en paaseieren zoeken.

4 april 21:30  Afgelopen zaterdagmorgen, was er weer van alles te doen voor de jongere jeugd van VV Steenwijk. De minikids genoten weer van de geweldige training van Wilma en Marieke. Na afloop van de training was er weer tijd voor het gebruikelijke bekertje ranja. Normaal gesproken gaan de minikids na de ranja naar huis, maar dit keer niet. Op het sportpark lagen namelijk allemaal lekkere chocolade eieren verstopt. Met veel plezier werden bijna alle verstopte eieren gevonden.

Wandelvoetballers weer van start met voetvolley

31 maart 12:15  Vorige week zijn de wandelvoetballers weer van start gegaan. Met inachtneming van de Covidregels werd er voetvolley gespeeld. De vrijwilligers van vvSteenwijk hadden een mooi veldje uitgezet. Bedankt daarvoor! Goed om weer lekker bezig te zijn.

In memoriam, Trijn Winters

31 maart 12:15  Ons erelid Trijn Winters is op 93-jarige leeftijd overleden. Trijn was door haar echtgenoot Piet bij Roodwit betrokken geraakt. Nog niet op Sportlust, maar sinds 1980 op ons sportpark De Nieuwe Gagels. meer »

Vernieuwde sponsordeals en nieuwe doeken langs het hoofdveld

26 maart 8:30  Ondanks dat er dit seizoen niet meer in competitieverband wordt gespeeld, wordt er achter de schermen wel druk gewerkt om volgend seizoen flitsend van start te gaan. Zo is de sponsorcommissie hard aan het werk om nieuwe sponsoren binnen te halen en aflopende contracten te verlengen. meer »

Kees de Jong blijft trainer van onze 1e selectie

23 maart 18:30  Onze eerste selectie zal komend seizoen haar opwachting maken in de zaterdag 5e klasse, met als hoofdtrainer Kees de Jong. Het hing al wat langer in de lucht, maar het bestuur is blij te kunnen melden dat nu alles formeel rond is. Met Kees heeft VV Steenwijk een bekende en vooral ervaren hoofdtrainer voor de groep staan, die zijn sporen heeft verdiend in de hogere klasse van het amateurvoetbal. Om de overgang naar het zaterdagvoetbal zo soepel mogelijk te laten verlopen, zal er veel werk moeten worden verricht. ‘ Het is een uitdaging om onderdeel te zijn van een dergelijk proces en we zullen het spoedig allemaal duidelijk moeten hebben ’ aldus Kees. ‘ Naast een groep ervaren jongens, ziet het er ook naar uit dat er aankomend seizoen jeugdspelers doorstromen. Hier zitten talentvolle spelers bij die wij hopen door te ontwikkelen, zodat ze de hoofdmacht kunnen halen’. Kees werkte afgelopen 1,5 jaar intensief samen met Ronny Venema bij ons eerste elftal. Helaas zal Ronny onze vereniging verlaten, omdat hij zaterdagvoetbal bij VV Steenwijk niet kan combineren met zijn privé en maatschappelijke carrière. Wij wensen Kees heel veel succes met deze uitdaging en bedanken Ronny voor al zijn inzet en sturing en wensen hem veel succes met al zijn toekomstige werkzaamheden bij SC Heerenveen.

Vernieuwde dugouts, veld 4, in gebruik genomen

8 maart 19:30  Afgelopen zaterdag zijn de twee vernieuwde dugouts, op veld 4, in gebruik genomen. Dit gebeurde tijdens een oefenwedstrijd van ons meidenteam. De dugouts zijn gevoegd en geverfd. Dank aan onze vrijwilligers!!