Vijfde klaverjasavond op vrijdag 8 maart 2024

1 maart 10:00  Vrijdag 8 maart organiseert de Supportersvereniging voor de vijfde keer dit seizoen een klaverjasavond. De avond zal starten om 20:00 uur. Inschrijven start om 19:30 en deelname kost €4,-. Er zijn mooie bonnen te winnen van JL Catering. Iedereen is welkom!meer »

4x gelezen

Scoor je kaarten voor SC Heerenveen - Go Ahead Eagles

7 februari 13:00  Als sportief partner van SC Heerenveen kunnen wij jullie voor € 10,- een kaart aanbieden voor de wedstrijd SC Heerenveen - Go Ahead Eagles op zaterdag 17 februari om 21:00u. Dit levert de club €2,- voor ieder verkochte kaart op! meer »

39x gelezen

Vierde klaverjasavond op vrijdag 9 februari 2024

5 februari 9:30  Vrijdag 9 februari organiseert de Supportersvereniging voor de vierde keer dit seizoen een klaverjasavond. De avond zal starten om 20:00 uur. Inschrijven start om 19:30 en deelname kost €4,-. Er zijn mooie bonnen te winnen van JL Catering. Iedereen is welkom!meer »

29x gelezen

Afgelast: Klusdag d.d. 28 december 2023

27 december 11:30  Door het slechte weer van de afgelopen periode gaat de klusdag donderdag 28 december op het terrein niet door. Komend voorjaar hopen we op beter weer. Welke dag of avond, hierover informeren wij jullie nog. De werkgroep accommodatie wenst jullie allen een goede jaarwisseling en weer een mooi voetbaljaar toe!

59x gelezen

Koop nu je halve seizoenskaart van SC Heerenveen tegen een topprijs en help de club!

14 december 9:15  Als sportief partner van SC Heerenveen krijgen leden van VV Steenwijk de mogelijkheid om een halve seizoenskaart voor SC Heerenveen te kopen tegen een topprijs! meer »

147x gelezen

HZVV ‘Herbstmeister’ bij competitie walking voetbal, Old Stars vv Steenwijk stijgt naar plaats 2

25 november 11:00  Door twee overwinningen en een gelijkspel is HZVV ‘Herbstmeister’ geworden van de competitie walking voetbal OldStars. VV Steenwijk is naar de tweede plek op de ranglijst gestegen. In tegenstelling tot de andere speeldata werden er op vrijdag 24 november in plaats van 12 wedstrijden slechts 9 gespeeld. De reden hiervoor was dat HHC Hardenberg vanwege familieomstandigheden niet deel kon nemen. De Hoogeveners van HZVV wonnen vrijdagmiddag op het terrein van Vitesse ’63, waar de derde competitieronde gespeeld werd, van Emmen met 3-1 en van Zuidwolde met 4-2. Vitesse ’63 hield HZVV op 0-0. ‘Goed gespeeld, maar te weinig gescoord’ Steenwijk won ook twee wedstrijden, maar de derde wedstrijd tegen HHC kwam te vervallen. Zo won Steenwijk met 0-1 van FC Meppel en met 3-0 van Emmen. Doelpuntenmakers zijn Jan Brouwer (tegen FC Meppel) en Geert Kremer en Frans (tegen Emmen) van der Velden. Voorzitter van vv Steenwijk en speler Jan van Rosmalen zegt na afloop: “We hebben vandaag gewoon goed gespeeld. Tegenstanders hebben nauwelijks kansen gekregen, wel scoren we gewoon te weinig.” Meppel pakte ook weer drie punten. Van Steenwijk werd dus verloren, maar IJVV werd met 1-0 verslagen en tegen gastheer Vitesse ’63 werd met 2-2 gelijk gespeeld. Onderin de ranglijst slaagde Zuidwolde er niet in punten te pakken door twee keer te verliezen. IJVV (0-1) en HZVV (4-2) bleken te sterk. Door deze uitslagen voert HZVV de ranglijst aan met 21 punten. Steenwijk volgt met 19, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. Voor Vitesse ’63, dat 16 punten bij elkaar gespeeld heeft, geldt ook dat zij nog een wedstrijd tegoed heeft. Meppel volgt met 15 punten. Onderin klom IJVV met 7 punten een plaatsje, Emmen heeft eveneens 7 punten en Zuidwolde met 4 en HHC met 3 sluiten de rij. Na een lange winterstop is de vierde ronde van deze competitie op 6 maart bij IJVV in IJsselmuiden.

128x gelezen