Home

Home

Mooie afsluiting seizoen voor MiniKids

13 juni 10:00  Vanmorgen kwamen maar liefst 25 verklede Minikids naar VV Steenwijk voor de laatste training van dit seizoen. Wat was het een feest! Met een welverdiende medaille en heerlijke patatjes werd het seizoen afgesloten. Met dank aan Wilma, Evelien, Marieke, Harold (plas opa), Fred en Vera (ranja brigade), is het ondanks corona, een fantastisch voetbaljaar geworden voor onze allerkleinsten. Sommigen stromen door naar JO-8, anderen blijven nog een seizoen bij de Minikids. Hoe dan ook, de minikids zien elkaar weer op 28 augustus 2021!meer »

21x gelezen

Agenda Algemene Ledenvergadering 18 juni

11 juni 22:00  Agenda Algemene Ledenvergadering vrijdag 18 juni 2021 Aanvang: 19.30 uur met MS Teams 1. Opening en mededelingen 2. Notulen ALV 27 februari 2021 3. Begroting seizoen 2021-2022 4. Toelichting op het verloop zondag-zaterdag 5. Verkiezing bestuursleden Aftredend maar herkiesbaar: Jan van Rosmalen, Vincent Feijen en Harold Woudman Aftredend en niet herkiesbaar: Klaas Busscher 6. Behandeling ingekomen vragen 7. Sluiting Opmerking bij agendapunt 5 Het komt wellicht vreemd over: Harold Woudman, nog niet zo lang geleden gekozen als bestuurslid, nu al aftredend maar wel herkiesbaar? Dat is conform onze statuten zo geregeld. Harold heeft immers de vacature van Arjan Vroklage ingenomen en dan loopt de 3 jaarstermijn (die Arjan had aangevangen) gewoon door. Een wijziging van de statuten op dit punt en enkele andere onderwerpen is in voorbereiding.

13x gelezen

Je eigen stoel op onze tribune!!

11 juni 21:45  Hallo supporters, Hoe leuk is dit?! Je eigen stoel op de tribune! Altijd droog zitten, altijd gezellig en nog belangrijker altijd plek! Je kan deze nu via de supportersvereniging voor slechts €25,- aanschaffen!! Er is van alles mogelijk • Je eigen stoel op naam • Je eigen stoel zonder naam • Één stoel aanschaffen met een aantal vrienden • Als cadeau voor een VV Steenwijk fan of voor Vaderdag Lijkt je dit wat of wil je nog meer informatie? Neem contact op met onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. marco.ronner@wurth.nl 06-10984638 Met vriendelijke groet, De supportersverenigingmeer »

20x gelezen

Uitnodiging ' Digitale ' Algemene Ledenvergadering 18 juni 2021

11 juni 21:45  Uitnodiging voor de Algemene Ledevergadering op 18 juni 2021 Beste Rood-Witter, De vorige digitale versie van de Algemene Ledenvergadering is ons zo goed bevallen dat we dat voortaan altijd maar zo blijven doen? Natuurlijk niet! Hoewel die vergadering prima is verlopen gaat er toch niets boven een vergadering in de kantine onder het genot van een alcoholische en/of snackversnapering. Feit is dat alle coronasignalen richting groen gaan, er kan en mag steeds meer, maar het is helaas toch nog niet mogelijk een ‘normale’ vergadering in de kantine te organiseren. Wij menen dat deze voorjaarsvergadering toch tijdig gehouden moet worden dus dan toch nog maar één keertje digitaal en wel op vrijdag 18 juni 2021 vanaf 19.30 uur wederom met MS Teams. De spelregels zijn dezelfde als de vorige keer en staan hieronder. Je moet je overigens wel aan te melden voor deze ALV (zie kader onder aan deze pagina). Indien je tegen deze wijze van vergaderen bezwaar heeft vernemen wij dat, onder opgaaf van redenen, graag. Kun je niet aanwezig zijn? Het blijft mogelijk om een wel deelnemend lid van de vereniging schriftelijk te machtigen. Een lid kan twee andere leden vertegenwoordigen na schriftelijke machtiging. Als bijlage treft u bij deze uitnodiging de agenda aan. Andere documenten die in de vergadering aan de orde zullen komen (m.u.v. financiën) zullen uiterlijk een week voorafgaand aan de vergadering worden verstrekt aan degenen die zich voor de vergadering hebben aangemeld. Deze wijze van vergadering zal veel van onze organisatie vergen. De Corona Spoedwet schrijft voor dat tot uiterlijk 72 uur voor de vergadering schriftelijk (per mail) vragen gesteld kunnen worden over de agenda en bijbehorende stukken. Deze vragen worden door ons verzameld en zullen tijdens de ALV inzichtelijk worden gemaakt en beantwoord worden. De spelregels die gelden tijdens deze vergadering worden nog vastgesteld en zullen tijdig aan de aangemelde deelnemers worden verstrekt. BELANGRIJK! AANMELDEN NOODZAKELIJK !! BELANGRIJK! Aanmelding voor de ALV van 18 juni 2021 19.30 uur is noodzakelijk: Aanmelden per mail: secretaris@vvsteenwijk.nl Aanmelden onder vermelding van: voor- en achternaam en het e-mailadres waarmee je deelneemt. Stel dan ook meteen de vragen die je eventueel hebt en geef aan, indien van toepassing, of je schriftelijk gemachtigd bent door max. 2 andere leden (o.v.v. naam en lidmaatschapsnummer). Deze machtiging(en) dienen bij deze e-mail te worden gevoegd.

4x gelezen

Gezocht: Enthousiaste verzorger/ster voor onze selectie

8 juni 18:45  VV Steenwijk, aankomend seizoen voor het eerst uitkomend in de zaterdag competitie (5e klasse), is voor seizoen 2021-2022 op zoek naar een enthousiaste verzorger/ster voor onze selectie. De ambitie van VV Steenwijk is duidelijk: met onze jonge selectie in de komende jaren een stabiele 3e klasser worden. meer »

20x gelezen

Gezocht: Ambitieuze trainer voor onze 2e selectie

25 mei 21:15   VV Steenwijk, aankomend seizoen voor het eerst uitkomend in de zaterdag competitie (5e klasse), is voor seizoen 2021-2022 op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste trainer voor onze 2e selectie. De ambitie van VV Steenwijk is duidelijk: met onze jonge selectie in de komende jaren een stabiele 3e klasser worden. Het 2e elftal speelt hierin een cruciale rol! Taken en verantwoordelijkheden van de trainer zijn: • leiding geven aan de technische staf van de 2e selectie • verantwoordelijkheid voor het tijdig samenstellen van de 2e selectie in samenspraak met de hoofdtrainer • verzorgen van trainingen en coachen van het tweede elftal tijdens wedstrijden • aanbieden van gevarieerde en uitdagende oefenstof, toegespitst op speelstijl met als doel; doorontwikkeling van onze spelers • een belangrijke rol spelen in de doorstroming van talentvolle jeugdige spelers naar het eerste elftal • onze selectie vertegenwoordigen en daarbij een ambassadeur zijn voor VV Steenwijk Profiel van de kandidaat: • in bezit van minimaal TC3-diploma (UEFA C) • verzorgen van 2 trainingen per week voor de 2e selectie en coaching van het team op de zaterdag • zorgen voor een duidelijke speelstijl en deze goed kunnen overbrengen aan het team • inspireren en motiveren van (jonge) spelers en staf – spelvreugde is belangrijk! • makkelijk en effectief kunnen communiceren en openstaan voor dialoog met staf, spelers en VTZ VV Steenwijk biedt een fijne werkomgeving met mooie faciliteiten en een marktconforme vergoeding. Trainers die hun belangstelling kenbaar willen maken kunnen dit per mail doen bij Vincent Feijen via voetbalzaken@vvsteenwijk.nl

52x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!