Tribune-nieuws door Wilco Polinder

Gisteren, 5 december 10:45  ❗Tribune-nieuws❗ Na mijn bezoek aan VV Steenwijk hebben ze niet stil gezeten op Sportpark de Nieuwe Gagels. Na een grondige opknapbeurt is de tribune nu voorzien van rode stoeltjes. Ook draagt het nu de naam van Anne van der Meulen, die naast speler ook bestuurslid en terreinverzorger was. Misschien is het meest unieke wel dat hij zelfs tegen Johan Cruijff heeft mogen spelen in het shirt van VV Steenwijk. Zoals op de foto's te zien is de tribune nu een schitterend eerbetoon geworden voor één van de beste spelers die VV Steenwijk heeft voortgebracht. Voetbalvereniging Steenwijk Plaats: Steenwijk, Overijssel Opgericht: 21 augustus 1912 Sportpark de Nieuwe Gagels Bouwjaar Anne van der Meulen-tribune: 1980 Capaciteit Anne van der Meulen-tribune: 305 Vijfde Klasse zaterdag (10e niveau)meer »

COVID-maatregelen vanaf 28 november

15 november 16:30  De situatie in de ziekenhuizen is momenteel zo ernstig dat de overheid heeft besloten om verdere maatregelen tegen het Covid virus te nemen. De maatregelen raken de samenleving en het amateurvoetbal wederom hard. meer »

Wandelvoetbal, Steenwijk verslaat Sport Vereent

12 november 12:45  Vrijdagmorgen speelde het Wandelvoetbalteam een oefenwedstrijd tegen Sport Vereent uit Oldeberkoop. Mooi weer, prachtige accommodatie en een leuke tegenstander. Uitslag 2-10. We werden gastvrij ontvangen en hopen t.z.t. weer een oefenwedstrijd tegen elkaar te spelen.

Verdien geld via onze club met glasvezel van Delta Fiber Netwerk

10 november 20:00  Delta Fiber Netwerk is druk bezig in Steenwijk met het aanbieden van glasvezel. Als je een abonnement afsluit met een van de providers, aangesloten bij DELTA, dan verdien je niet alleen € 25,- voor jezelf, maar ook € 50,- voor onze club. meer »

Wandelvoetbal, leuke oefenwedstrijd tegen Vitesse'63

10 november 19:45  Afgelopen woensdagmorgen was er een leuke oefenwedstrijd van ons wandelvoetbalteam tegen Vitesse'63 uit Koekange. Scheidsrechter Jan Brassien leidde alles in goede banen. Onze gasten wonnen met 7-9. Binnenkort volgt er een bezoekje aan Koekange voor een sportieve revanche. A.s. vrijdag spelen we in Oldeberkoop tegen Sport Vereent.

Hernieuwde coronamaatregelen vanaf a.s. zaterdag 6 november

4 november 16:30  In het kader van de verdere aanscherping van de coronamaatregelen door het Kabinet, zien wij ons als vv Steenwijk genoodzaakt tot het nemen van de volgende maatregelen met ingang van zaterdag 6 November 2021. • De velden op ons sportcomplex blijven voor een ieder vrij toegankelijk zonder controle van een QR code. Uiteraard als de toegangshekken tot de terreinen geopend zijn. • Bij de ingang tot onze tribune aan de zijde van het hoofdveld wordt op twee toegangen gecontroleerd op de QR code bij personen van 18 jaar en ouder. Bij een “groene” QR code in combinatie met een bijbehorend identiteitsbewijs krijgt de persoon van deze “groene code” een polsbandje. Uitsluitend vanaf hier kan men dan plaatsnemen op de tribune en heeft men ook toegang tot de kantine. Alle andere toegangswegen tot de tribune en de kantine zijn voor een ieder afgesloten. Met dit polsbandje kan men zich op de dag van controle vrijelijk bewegen tussen velden, tribune en kantine echter uitsluitend weer via de twee toegangen tot de tribune aan de zijde van het hoofdveld. • Wellicht ten overvloede, maar in alle gevallen geldt: anderhalve meter afstand! Wij hopen dat onze maatregelen bijdragen aan de gezondheid van een ieder. Het bestuur van vv Steenwijk